Mivel kreatív területen dolgozom, sokszor jönnek éjjel a jó ötletek, gyakran hajnalig fenn vagyok, reggel pedig indul az új nap, ott is teljesíteni kell. Kerestem valamit, ami megbízható és biztonságos.Igyekszem figyelni az egészségemre, tudom, hogy ma már csak az étkezéssel nem kapja meg a legfontosabb anyagokat a szervezet és persze a megfelelő, pihentető alvás is nagyon fontos. Manapság akkora a választék, hogy nem könnyű dönteni..Az összetevőket nézve úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Pomi-T-t. 1 hónapja fogyasztom és nagy örömmel tapasztaltam, hogy tényleg kevésbé vagyok fáradékony. Azt vettem észre, hogy sokkal mélyebben alszom és frissebben, kipihentebben ébredek reggelente. Eldöntöttem, hogy rendszeresen fogom fogyasztani, mert meggyőződtem a hatásosságáról. Sokkal jobb a hatása, mint a kávénak,egész nap sokkal energikusabb vagyok . Ezek a szuper összetevők  tényleg tudnak valamit ..és most már abban is biztos vagyok, hogy az egészségem megőrzésében is a segítségemre lesz.

Ravasz Balázs

 

Kb. másfél hónapja szedem a Pomi-T-t és azt vettem észre először, hogy valahogy jobban tűröm a stresszhelyzeteket. Online reklámokkal foglalkozom, egyidejűleg kell sok mindenre és mindenkire folyamatosan figyelnem. Ez különösen akkor nehéz, amikor nem alszom át az éjszakát, ami eddig sűrűn előfordult. De úgy tűnik, ennek vége! Mostanában mélyen alszom és kipihenten ébredek, sokkal jobb a kedvem, lendületesebb vagyok, ugyanakkor nyugodtabb is és ez egész nap tart. Sokat olvasok arról is, hogy fiatal korban kell elkezdeni odafigyelni az egészségünkre, megelőzve a problémák kialakulását . Az összetevők hatásait elolvasva elgondolkodtam ezen… 28 éves vagyok, ennek épp itt az ideje és azt gondolom, jobb eszköz nem is lehetne a kezemben ehhez a Pomi-T-nél. Most már elhiszem, hogy ez a négy szupertáplálék tényleg tud ebben is segíteni. Rendszeresen fogom fogyasztani, mert bízom benne. Köszönöm Pomi-T!

Krajnyák Ernő

 

Régóta kerestem egy olyan terméket, ami így 50 felé segítene a különböző problémák megelőzésében, megoldásában. Amikor elolvastam  Pomi-T –ről szóló leírást, azt gondoltam, ezt mindenképpen kipróbálom. A brokkoli, a gránátalma, a kurkuma és a zöldtea jótékony hatásait külön-külön régóta ismertem, be is építettem az étrendembe. Itt viszont ez a négy összetevő együtt van meg, ráadásul egy kapszulában, ami megkönnyíti a napi fogyasztását. Ez nagyon tetszett, ezért elkezdtem fogyasztani úgy 2 hónapja. Amit először megfigyeltem, az volt, hogy reggel kipihentebben ébredtem és a „reggeli dolog” is sokkal gördülékenyebb volt, mint régóta bármikor. Aztán a bőrömre figyeltem fel, valahogy kisimult,- ez is a pihentetőbb alvástól lehet :) A szemem alatti karikák is halványulnak és a szemem is tisztább, ragyogóbb lett. Úgy 2 hét után kezdték mondogatni az ismerőseim, gyerekeim, hogy mitől van folyton jókedvem? Gondolom, ahogy hat a Pomi-T, tényleg jó hatással van a szervezetemre –és ezáltal a közérzetemre is -megnövelve persze a hatékonyságomat is. Nincs különösebb egészségügyi problémám, egyedül a klimax általi „kötelező” kellemetlenségek.. Legalábbis eddig azt hittem, hogy ennek így kell lenni! Viszont az elmúlt időszakban jelentősen lecsökkent a hőhullámok száma és sokkal enyhébb is, és,- mint fentebb írtam, korántsem vagyok ingerült! Nagy mumus ebben az időszakban a csontritkulás, de most már teljesen nyugodt vagyok emiatt, mert tudom, hogy ha folyamatosan szedem a Pomi-T-t, ebben is segít nekem. Most már meggyőződésem, hogy ez a sok jó hatóanyag így együtt hozzásegít a folyamatos vitalitáshoz és   egészséghez. Jó szívvel merem ajánlani kortól függetlenül mindenkinek, tényleg működik :)

Máté Irén

Oszd meg másokkal is!EmailFacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest
Minden jog fenntartva: Pomi-T