A Fito-Gold Kft-t 2005-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy kielégítsük az egyre egészségtudatosabb emberek igényeit, mely arra irányul, hogy tegyenek egészségük megóvásáért, visszaállításáért.

Küldetésünk:Tehetségemhez és tudásomhoz mérten fogom megszabni a betegek életmódját az ő javukra, és mindent elhárítok, ami ártana nekik. Senkinek sem adok halálos mérget, akkor sem, ha kérik, és erre vonatkozólag még tanácsot sem adok. „

(Részlet a hippokratészi esküből)

Mai rohanó világunkban nem könnyű feladat összehangolni a család, a munka és a magánélet összes, aktuális feladatát. Kevés időnk marad magunkra és arra, hogy tudatosan változtassunk táplálkozás-és életmódbeli szokásainkon.

A Fito-Gold Kft szakmailag és emberileg elkötelezett abban, hogy segítse embertársait ennek megoldásában.

Import termékeink a táplálkozástudomány legújabb kutatásainak eredményeként prémium kategóriás táplálékok, táplálékkiegészítők.

Olyan élelmiszereket, élelmiszer-összetevőket tartalmaznak termékeink, melyek fontos élettani hatással rendelkezhetnek, ezáltal segítve a szervezetnek az optimális működés fenntartásában vagy szükség esetén annak visszaállításában, mindezt mellékhatások nélkül.

A megfelelő táplálékok, kiegészítők mellett rendkívül fontos a folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás, a pozitív életfelfogás, a megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés, kikapcsolódás és az élvezeti szerek mellőzése, csökkentése is!

Kizárólagos engedéllyel forgalmazzuk Magyarországon az angol Igennus és a svéd Algine Plus vállalatok magas színvonalú termékeit.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a honlapunkon szereplő információk egy része még folyamatban lévő orvosi kutatásokról  tudósít, más részüket már alapos kutatások támasztanak alá. A Fito-Gold Kft ezeket az információkat tájékoztató célzattal tette közzé, mely nem minősül orvosi tanácsnak, javaslatnak!

Figyelem!  A cikkben szereplő megállapítások nem vonatkoztathatóak a honlapon található termékeinkre!

Oszd meg másokkal is!EmailFacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest
Minden jog fenntartva: Pomi-T