Miért jó éppen most, tavasszal elkezdeni a Pomi-T fogyasztását?

Tavasszal sokunknál jelentkezik a “tavaszi fáradtság” és a télen felszedett pár plusz kiló. Remek alternatíva lehet megoldásként újdonságunk, a Pomi-T.

A benne lévő gránátalma, a kurkuma, a brokkoli és a zöld tea együttesen segít a szervezetnek megújulni, feltöltődni energiával. A szervezet raktárai kiürülnek, gondoskodnunk kell feltöltésükről.  Tavasszal-ahogyan a természet is megújul, testünknek is jó megadni ezt a lehetőséget.

Fontos, hogy méregtelenítsük szervezetünket és ellássuk nem csak a megfelelő vitaminokkal, de antioxidánsokkal, polifenolokkal, nyomelemekkel is.

A Pomi-T-ben lévő négy alkotóelem külön-külön is figyelemreméltó hatással rendelkezik!

http://pomi-t.hu/brokkoli/

brokkoli-pomi-t

http://pomi-t.hu/granatalma/

granatalma-pomi-t

http://pomi-t.hu/kurkuma/

kurkuma-pomi-t

http://pomi-t.hu/zold-tea/

zoldtea-pomi-t

A tiszta hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a tavaszi megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

pomi-t-footer

http://pomi-t.hu/megrendeles/

 

 

Oszd meg másokkal is!EmailFacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Minden jog fenntartva: Pomi-T