Egy csodálatos, emberi történet arról, amikor már baj van…nem Csak hölgyeknek!

Találtam egy cikket egy mellrákos hölgyről és arról, mit tettek a barátnői, hogy éreztessék vele, mellette állnak a bajban is..

Amikor elolvastam, könnyekre fakasztott a szeretethullám, ami elöntött..Rengeteget tud segíteni, ha ebben a helyzetben valaki ilyen barátokat tudhat maga körül:) Aztán az jutott eszembe, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kellene kapjon a megelőzés! Az s nagyon jó persze, ha a szűrővizsgálattal idejében felismerjük a bajt, de még jobb lenne előre tenni ellene.. megfelelő étkezéssel, táplálékkiegészítőkkel elejét venni-… Lányok-asszonyok!

Annyira figyelünk a családtagjainkra, barátainkra, munkatársainkra és még ki tudja kire.. Gondoljunk arra, hogy törődésünk mennyire fog hiányozni szeretteinknek, ha -megfeledkezve az Önmagunkra való odafigyelésről, megtörténik a baj.. és amikor szembesülnek egy ilyen helyzettel, hogy akár el is veszíthetnek minket!

Törődjünk Önmagunkkal is, éppen akkora szeretettel, ahogyan szeretteinkkel tesszük, ha másként nem megy, tegyük ezt is értük.. azt már megszoktuk..

Talán úgy könnyebb, csak tegyük meg!

Íme a cikk:

http://zacc.cafeblog.hu/2014/03/14/igy-mutattak-meg-mellrakos-baratnojuknek-hogy-szeretik-video/

 

…és egy alternatív megoldás:

 

http://pomi-t.hu/brokkoli/

 

Jó egészséget Mindenkinek!

Oszd meg másokkal is!EmailFacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Minden jog fenntartva: Pomi-T