Általános Szerződési Feltételek

Az eladó

Az Ön által vásárolt áruk eladója a Fito-Gold Kft.
(Székhely: 1144 Budapest, Remény u.38), továbbiakban Eladó.

Vásárlás

Áruházunkban a vásárlás elektronikus úton történik.
Elektronikus áruházunkban mindenki vásárolhat regisztrációs kötelezettség nélkül.
A Vevő a megrendeléssel egy időben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Vásárlási Feltételeket.
Kijelenti, hogy azt ismeri, tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.

A megrendelőlap téves vagy hibás kitöltése esetén a megrendelés érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál találhatóak.

A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A vételáron felül a vásárlót terheli a szállítás költsége is, mely országosan, egységesen 1500 FT

Szállítás és fizetés

A szállítás postai úton történik.
A megrendelt terméket a megrendelés beérkezését követően a Magyar Posta a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevő részére. A termék ellenértékét és a szállítás költségét a termék átvételekor kell kiegyenlíteni.

Az elállás

Elállási jog elégedetlenség esetén:
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet az iránymutató, mely szerint a vevőnek az áruátvételtől számított 8 munkanapon belül elállási joga van
Az elállás feltétele, hogy (egyeztetés után) a termék (kiegészítők, használati utasítás), az eredeti csomagolásban, sérülésmentesen érkezzen vissza. A terméket ajánlott küldeményként, értékbiztosítással adja fel (a számla és a megfelelően kitöltött és aláírt szállítólevél kíséretében), arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik, mert ilyen esetekben a károk Önt terhelik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Egyéb feltételek

Személyes adatait, amelyeket a vásárlás során megad, és amelyek a vásárlás során jutnak az Eladó birtokába, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli, azokat harmadik személynek a rendelések teljesítéséhez szükségeseken kívül át nem adja.

Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.

Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért.
Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a megrendeléssel kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.

Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható a honlapon.

Oszd meg másokkal is!EmailFacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterest
Minden jog fenntartva: Pomi-T